onsdag 10 februari 2010

OSLAGBART!


Oj vad jag log brett på jobbet i måndags! Vilken ynnest att på arbetstid få vara med är över 1000 tonåringar få möta två såna fantastiska begåvningar som Danny och Oscar och höra dem berätta om hur de båda valt att utveckla och livnära sig på sina unika talanger. Om hur det är okej att vara sig själv precis som man är men att det är lättare tillsammans med likasinnade. Lyssna till deras verser, bryggor, refränger och stick. Se och höra dem spela, sjunga, dansa, bygga musik och generöst bjuda på sig själva, stolta över alla sina förmågor, talanger och kompetenser som de målmedvetet har valt att utveckla och förfina för att de verkligen vill och brinner för det. Danny och Oscar! Vilka förebilder ni är! TACK!

2 kommentarer:

 1. Ja, det måste verkligen vara en ynnest att få möta så många förväntansfulla ungdomar samtidigt som du möter två proffs inom musikens värld.
  Jag fick tyvärr inte följa med och uppleva detta...det är nog första gången som jag verkligen var ledsen att jag hade en sexa och inte en nia =( Men det går väl fler tåg...av något slag.
  Huvudsaken var att eleverna verkligen tog till sig hur man kan jobba med Garageband...för det gör de nu =)))

  Så det var bra jobbat att få dit dem! Bra gjort!!

  SvaraRadera
 2. ååh vad kul, lyllos dom elever, önskar jag varit där ,jag älskar danny , han är min stora idol<3

  SvaraRadera